Revelion Republica Dominicana 2022
Filtre: Categorie: Revelion× (1 oferte, 300EUR - 521EUR)

Afiseaza harta
Impressive Resorts Spa, Punta Cana

Impressive Resorts Spa  

Punta Cana, Republica Dominicana, Republica Dominicana

  • Hotel cu parcare proprie  
  • Avion (01.01 - 31.12.2021)
  • Fara transport

  Ultima rezervare: 23.02.2021

Revelion in Republica Dominicana

Revelion in Republica Dominicana

Direct Booking va invita sa petreceti Revelionul in Republica Dominicana, o destinatie turistica ideala pentru cei ce doresc ca la cumpana dintre ani sa petreaca o vacanta la soare si plaja iar noaptea de Revelion intr-un restaurant cu specific zonal. Ofertele de revelion in Republica Dominicana va propun cazare si servicii de masa in hoteluri de 3 pana la 5 stele, transport asigurat cu avion de linie si transfer aeroport hotel indiferent daca optati pentru varianta individual sau de grup. Pachetele si sejururile revelion in Republica Dominicana pot fi rezervate on line sau telefonic, la preturi avantajoase iar disponibilitatea ofertelor speciale (early booking) va propun reduceri mari de tarife, preturile mici fiind ideale unui buget de vacanta economic. Pe langa cina festiva si petrecerea de Revelion puteti descoperi atractiile turistice ale oraselor propuse, orase interesante precum Punta Cana sau Puerto Plata ideale pentru o vacanta de sfarsit de an intr-o exotica destinatie turistica.

Intrebari frecvente despre Republica Dominicana

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Republica Dominicana?

Impressive Resorts Spa sunt cele mai populare hoteluri din Republica Dominicana

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Republica Dominicana?

Impressive Resorts Spa sunt cele mai apreciate hoteluri din Republica Dominicana ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Republica Dominicana.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Republica Dominicana?

Impressive Resorts Spa sunt cele mai apreciate hoteluri din Republica Dominicana ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Republica Dominicana.

Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din Republica Dominicana?

Impressive Resorts Spa sunt cele mai apreciate hoteluri din Republica Dominicana cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din Republica Dominicana.